Loading

lokalah Images and Videos on Instagram

This page contains lokalah Images and Videos shared on Instagram.

Sponsored Ads

Share
Saudagar Longchamp Malaysia(longchampmurahori2) Instagram Profile Photo
Saudagar Longchamp Malaysia @longchampmurahori2
longchampmurahori2's #lokalah Instagram photo created at 19/02/2018 03:57 - CHINESE NEW YEAR SALE‼️
Sis baru restock semua jenis model/colors tapi kalau uolls lambat grab mmg

longchampmurahori2's lokalah photo from Instagram at 19/02/2018 03:57

CHINESE NEW YEAR SALE‼️ Sis baru restock semua jenis model/colors tapi kalau uolls lambat grab mmg rugi TAU TAKKKK‼️ Promosi ni harga mmg murah nak arwah, original tauuuuu, mcm keluar dari butik. Confirm tak menyesal okay‼️ Ramai fussy buyer yg dah beli dgn kami, tapi Alhamdulillah semua nya happy sbb dapat LONGCHAMP original cecepat order tauuu uolls! Lambat mmg rugi takut color awak berkenan sold out nanti hehehehe Whatsapp us now 016 2030 227 Whatsapp us now 016 2030 227 Whatsapp us now 016 2030 227 Whatsapp us now 016 2030 227 Whatsapp us now 016 2030 227 uolls boleh click je link atas tu . . . . . . . . . . . . . #sayajual #sayajualmurah #sayajualbeachkins #beachkins #beachkin #sayajualhandbag #sayajualcoach #coachmalaysia #sayajualfossil #fossilmalaysia #prelovedmalaysia #aldomalaysia #kellyjellymalaysia #anugerahmeletopera #bagofparody #bagofparodymalaysia #beachkinsmalaysia #beachkinmalaysia #kekasihpaksarela #lokalah #sayajuallipstick #dropshipmalaysia #sayajualjam #dropshipdiperlukan #dropshipneeded #sayajuallongchamp #longchampmurah #longchampmalaysia

0 0

Sponsored Ads

Share
Saudagar Longchamp Malaysia(longchampmurahori2) Instagram Profile Photo
Saudagar Longchamp Malaysia @longchampmurahori2
longchampmurahori2's #lokalah Instagram photo created at 19/02/2018 03:56 - CHINESE NEW YEAR SALE‼️
Sis baru restock semua jenis model/colors tapi kalau uolls lambat grab mmg

longchampmurahori2's lokalah photo from Instagram at 19/02/2018 03:56

CHINESE NEW YEAR SALE‼️ Sis baru restock semua jenis model/colors tapi kalau uolls lambat grab mmg rugi TAU TAKKKK‼️ Promosi ni harga mmg murah nak arwah, original tauuuuu, mcm keluar dari butik. Confirm tak menyesal okay‼️ Ramai fussy buyer yg dah beli dgn kami, tapi Alhamdulillah semua nya happy sbb dapat LONGCHAMP original cecepat order tauuu uolls! Lambat mmg rugi takut color awak berkenan sold out nanti hehehehe Whatsapp us now 016 2030 227 Whatsapp us now 016 2030 227 Whatsapp us now 016 2030 227 Whatsapp us now 016 2030 227 Whatsapp us now 016 2030 227 uolls boleh click je link atas tu . . . . . . . . . . . . . #sayajual #sayajualmurah #sayajualbeachkins #beachkins #beachkin #sayajualhandbag #sayajualcoach #coachmalaysia #sayajualfossil #fossilmalaysia #prelovedmalaysia #aldomalaysia #kellyjellymalaysia #anugerahmeletopera #bagofparody #bagofparodymalaysia #beachkinsmalaysia #beachkinmalaysia #kekasihpaksarela #lokalah #sayajuallipstick #dropshipmalaysia #sayajualjam #dropshipdiperlukan #dropshipneeded #sayajuallongchamp #longchampmurah #longchampmalaysia

0 0

Sponsored Ads

Share
Saudagar Longchamp Malaysia(longchampmurahori) Instagram Profile Photo
Saudagar Longchamp Malaysia @longchampmurahori
longchampmurahori's #lokalah Instagram photo created at 19/02/2018 03:56 - CHINESE NEW YEAR SALE‼️
Sis baru restock semua jenis model/colors tapi kalau uolls lambat grab mmg

longchampmurahori's lokalah photo from Instagram at 19/02/2018 03:56

CHINESE NEW YEAR SALE‼️ Sis baru restock semua jenis model/colors tapi kalau uolls lambat grab mmg rugi TAU TAKKKK‼️ Promosi ni harga mmg murah nak arwah, original tauuuuu, mcm keluar dari butik. Confirm tak menyesal okay‼️ Ramai fussy buyer yg dah beli dgn kami, tapi Alhamdulillah semua nya happy sbb dapat LONGCHAMP original cecepat order tauuu uolls! Lambat mmg rugi takut color awak berkenan sold out nanti hehehehe Whatsapp us now 016 2030 227 Whatsapp us now 016 2030 227 Whatsapp us now 016 2030 227 Whatsapp us now 016 2030 227 Whatsapp us now 016 2030 227 uolls boleh click je link atas tu . . . . . . . . . . . . . #sayajual #sayajualmurah #sayajualbeachkins #beachkins #beachkin #sayajualhandbag #sayajualcoach #coachmalaysia #sayajualfossil #fossilmalaysia #prelovedmalaysia #aldomalaysia #kellyjellymalaysia #anugerahmeletopera #bagofparody #bagofparodymalaysia #beachkinsmalaysia #beachkinmalaysia #kekasihpaksarela #lokalah #sayajuallipstick #dropshipmalaysia #sayajualjam #dropshipdiperlukan #dropshipneeded #sayajuallongchamp #longchampmurah #longchampmalaysia

0 0
Share
Saudagar Longchamp Malaysia(longchampmurahori) Instagram Profile Photo
Saudagar Longchamp Malaysia @longchampmurahori
longchampmurahori's #lokalah Instagram photo created at 19/02/2018 03:56 - CHINESE NEW YEAR SALE‼️
Sis baru restock semua jenis model/colors tapi kalau uolls lambat grab mmg

longchampmurahori's lokalah photo from Instagram at 19/02/2018 03:56

CHINESE NEW YEAR SALE‼️ Sis baru restock semua jenis model/colors tapi kalau uolls lambat grab mmg rugi TAU TAKKKK‼️ Promosi ni harga mmg murah nak arwah, original tauuuuu, mcm keluar dari butik. Confirm tak menyesal okay‼️ Ramai fussy buyer yg dah beli dgn kami, tapi Alhamdulillah semua nya happy sbb dapat LONGCHAMP original cecepat order tauuu uolls! Lambat mmg rugi takut color awak berkenan sold out nanti hehehehe Whatsapp us now 016 2030 227 Whatsapp us now 016 2030 227 Whatsapp us now 016 2030 227 Whatsapp us now 016 2030 227 Whatsapp us now 016 2030 227 uolls boleh click je link atas tu . . . . . . . . . . . . . #sayajual #sayajualmurah #sayajualbeachkins #beachkins #beachkin #sayajualhandbag #sayajualcoach #coachmalaysia #sayajualfossil #fossilmalaysia #prelovedmalaysia #aldomalaysia #kellyjellymalaysia #anugerahmeletopera #bagofparody #bagofparodymalaysia #beachkinsmalaysia #beachkinmalaysia #kekasihpaksarela #lokalah #sayajuallipstick #dropshipmalaysia #sayajualjam #dropshipdiperlukan #dropshipneeded #sayajuallongchamp #longchampmurah #longchampmalaysia

0 0
Share
Saudagar Longchamp Malaysia(longchampmurahori) Instagram Profile Photo
Saudagar Longchamp Malaysia @longchampmurahori
longchampmurahori's #lokalah Instagram photo created at 19/02/2018 03:56 - CHINESE NEW YEAR SALE‼️
Sis baru restock semua jenis model/colors tapi kalau uolls lambat grab mmg

longchampmurahori's lokalah photo from Instagram at 19/02/2018 03:56

CHINESE NEW YEAR SALE‼️ Sis baru restock semua jenis model/colors tapi kalau uolls lambat grab mmg rugi TAU TAKKKK‼️ Promosi ni harga mmg murah nak arwah, original tauuuuu, mcm keluar dari butik. Confirm tak menyesal okay‼️ Ramai fussy buyer yg dah beli dgn kami, tapi Alhamdulillah semua nya happy sbb dapat LONGCHAMP original cecepat order tauuu uolls! Lambat mmg rugi takut color awak berkenan sold out nanti hehehehe Whatsapp us now 016 2030 227 Whatsapp us now 016 2030 227 Whatsapp us now 016 2030 227 Whatsapp us now 016 2030 227 Whatsapp us now 016 2030 227 uolls boleh click je link atas tu . . . . . . . . . . . . . #sayajual #sayajualmurah #sayajualbeachkins #beachkins #beachkin #sayajualhandbag #sayajualcoach #coachmalaysia #sayajualfossil #fossilmalaysia #prelovedmalaysia #aldomalaysia #kellyjellymalaysia #anugerahmeletopera #bagofparody #bagofparodymalaysia #beachkinsmalaysia #beachkinmalaysia #kekasihpaksarela #lokalah #sayajuallipstick #dropshipmalaysia #sayajualjam #dropshipdiperlukan #dropshipneeded #sayajuallongchamp #longchampmurah #longchampmalaysia

0 0

Sponsored Ads

Share
ARISE.CO™(arise.co) Instagram Profile Photo
ARISE.CO™ @arise.co
arise.co's #lokalah Instagram video created at 19/02/2018 03:51 - #design #bruneidarussalam #tutong #belait #town #local #support #bruneian #bwn #bn #malaysia #indo

arise.co's lokalah video from Instagram at 19/02/2018 03:51

#design #bruneidarussalam #tutong #belait #town #local #support #bruneian #bwn #bn #malaysia #indonesia #singapore #clothing #vsco #lokalah #brand #sapot #seria #bwnclickers #temburong #hometown #sapotlokal #kualabelait #streetwear #stickers #photo #typography #supportlocal

4 0
Share
azrin_mary_ky's #lokalah Instagram photo created at 19/02/2018 03:48 - New Lipstick!
New Lipstick!
Semi Shine Lipstick.... terbaru dari Mary Kay.... Akan launch March 20

azrin_mary_ky's lokalah photo from Instagram at 19/02/2018 03:48

New Lipstick! New Lipstick! Semi Shine Lipstick.... terbaru dari Mary Kay.... Akan launch March 2018.... Kami neauty consultant dah rasmi dulu.....Azrin dah ada tester color2 ni.... nak try bleh roger2 yer.... Kita set utk LIPSTICK PARTY.... Nak pre order pun bleh.... jom usha warna mana yg bekenan... www.wasap.my/60125121507/semishinelipstick #azrinmarykay #0125121507 #beautyconsultantmarykay #semigelmattelipstick #semishinelipstick #marykaymalaysia #skincareroutine #healthyskin #lipstickbarumarykay #marykaykl #marykaykualalumpur #marykayselangor #marykayshahalam #marykaymalaysia #marykayserikembangan #marykaycyberjaya #marykaypuchong #marykayskincare #marykayputrajaya #kulitcantik #lokalah #partimejob #marykaymysg #marykaylipstick #foundation #marykayskincare #skincareselamat #melacepplus #timewisemarykay #businessonline #careerpathmarykay

2 1
Share
azrin_mary_ky's #lokalah Instagram photo created at 19/02/2018 03:47 - New Lipstick!
New Lipstick!
Semi Shine Lipstick.... terbaru dari Mary Kay.... Akan launch March 20

azrin_mary_ky's lokalah photo from Instagram at 19/02/2018 03:47

New Lipstick! New Lipstick! Semi Shine Lipstick.... terbaru dari Mary Kay.... Akan launch March 2018.... Kami neauty consultant dah rasmi dulu.....Azrin dah ada tester color2 ni.... nak try bleh roger2 yer.... Kita set utk LIPSTICK PARTY.... Nak pre order pun bleh.... jom usha warna mana yg bekenan... www.wasap.my/60125121507/semishinelipstick #azrinmarykay #0125121507 #beautyconsultantmarykay #semigelmattelipstick #semishinelipstick #marykaymalaysia #skincareroutine #healthyskin #lipstickbarumarykay #marykaykl #marykaykualalumpur #marykayselangor #marykayshahalam #marykaymalaysia #marykayserikembangan #marykaycyberjaya #marykaypuchong #marykayskincare #marykayputrajaya #kulitcantik #lokalah #partimejob #marykaymysg #marykaylipstick #foundation #marykayskincare #skincareselamat #melacepplus #timewisemarykay #businessonline #careerpathmarykay

2 0
Share
azrin_mary_ky's #lokalah Instagram photo created at 19/02/2018 03:46 - New Lipstick!
New Lipstick!
Semi Shine Lipstick.... terbaru dari Mary Kay.... Akan launch March 20

azrin_mary_ky's lokalah photo from Instagram at 19/02/2018 03:46

New Lipstick! New Lipstick! Semi Shine Lipstick.... terbaru dari Mary Kay.... Akan launch March 2018.... Kami neauty consultant dah rasmi dulu.....Azrin dah ada tester color2 ni.... nak try bleh roger2 yer.... Kita set utk LIPSTICK PARTY.... Nak pre order pun bleh.... jom usha warna mana yg bekenan... www.wasap.my/60125121507/semishinelipstick #azrinmarykay #0125121507 #beautyconsultantmarykay #semigelmattelipstick #semishinelipstick #marykaymalaysia #skincareroutine #healthyskin #lipstickbarumarykay #marykaykl #marykaykualalumpur #marykayselangor #marykayshahalam #marykaymalaysia #marykayserikembangan #marykaycyberjaya #marykaypuchong #marykayskincare #marykayputrajaya #kulitcantik #lokalah #partimejob #marykaymysg #marykaylipstick #foundation #marykayskincare #skincareselamat #melacepplus #timewisemarykay #businessonline #careerpathmarykay

2 1
Share
firex.store's #lokalah Instagram photo created at 19/02/2018 03:46 - Musim cap kembali !!!Ni barang baru keluarr..baru jeee keluarr tadii...so cepat rebut !! .
APA YANG

firex.store's lokalah photo from Instagram at 19/02/2018 03:46

Musim cap kembali !!!Ni barang baru keluarr..baru jeee keluarr tadii...so cepat rebut !! . APA YANG KORANG DAPAT KALAU BELI??? KALAU ANDA BELI KORANG DAPAT HARGA MURAH ! 1 pcs RM 55 2 pcs RM 95 __● FREE POSTAGE ● 5 Orang pertama saya bagi RM 50 !!!! . NAK ORDER ? TEKAN LINK WHATSAPP KAT BIO Whatsapp -011 655 7967 . . #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #bazaarpakbomba #bazaaronline #lokalah #visitmyig #igshopmalaysia #instashopmalaysia #malaysia #selangor #kualalumpur #topibrandmurah #topimurah #wallet #watch #tshirt #jammurah #barangmurah #cap #sayajualwallet #jualdropship #dropship #dropshipmurah #dropshipmalaysia #firexstore #0134057967 #firexstorefeedback #firexstoremurah #firexstorefb

9 0
Share
firex.store's #lokalah Instagram photo created at 19/02/2018 03:46 - Musim cap kembali !!!Ni barang baru keluarr..baru jeee keluarr tadii...so cepat rebut !! .
APA YANG

firex.store's lokalah photo from Instagram at 19/02/2018 03:46

Musim cap kembali !!!Ni barang baru keluarr..baru jeee keluarr tadii...so cepat rebut !! . APA YANG KORANG DAPAT KALAU BELI??? KALAU ANDA BELI KORANG DAPAT HARGA MURAH ! 1 pcs RM 55 2 pcs RM 95 __● FREE POSTAGE ● 5 Orang pertama saya bagi RM 50 !!!! . NAK ORDER ? TEKAN LINK WHATSAPP KAT BIO Whatsapp -011 655 7967 . . #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #bazaarpakbomba #bazaaronline #lokalah #visitmyig #igshopmalaysia #instashopmalaysia #malaysia #selangor #kualalumpur #topibrandmurah #topimurah #wallet #watch #tshirt #jammurah #barangmurah #cap #sayajualwallet #jualdropship #dropship #dropshipmurah #dropshipmalaysia #firexstore #0134057967 #firexstorefeedback #firexstoremurah #firexstorefb

9 0
Share
azrin_mary_ky's #lokalah Instagram photo created at 19/02/2018 03:45 - New Lipstick!
New Lipstick!
Semi Shine Lipstick.... terbaru dari Mary Kay.... Akan launch March 20

azrin_mary_ky's lokalah photo from Instagram at 19/02/2018 03:45

New Lipstick! New Lipstick! Semi Shine Lipstick.... terbaru dari Mary Kay.... Akan launch March 2018.... Kami neauty consultant dah rasmi dulu.....Azrin dah ada tester color2 ni.... nak try bleh roger2 yer.... Kita set utk LIPSTICK PARTY.... Nak pre order pun bleh.... jom usha warna mana yg bekenan... www.wasap.my/60125121507/semishinelipstick #azrinmarykay #0125121507 #beautyconsultantmarykay #semigelmattelipstick #semishinelipstick #marykaymalaysia #skincareroutine #healthyskin #lipstickbarumarykay #marykaykl #marykaykualalumpur #marykayselangor #marykayshahalam #marykaymalaysia #marykayserikembangan #marykaycyberjaya #marykaypuchong #marykayskincare #marykayputrajaya #kulitcantik #lokalah #partimejob #marykaymysg #marykaylipstick #foundation #marykayskincare #skincareselamat #melacepplus #timewisemarykay #businessonline #careerpathmarykay

1 1
Share
Syarifah Fyairus(syarifah_fyairus) Instagram Profile Photo
Syarifah Fyairus @syarifah_fyairus
syarifah_fyairus's #lokalah Instagram photo created at 19/02/2018 03:45 - Regrann from @sistersaffair - 1st GIVEAWAY
.
Sempena cuti CNY hujung minggu ni, SA nak anjurkan our

syarifah_fyairus's lokalah photo from Instagram at 19/02/2018 03:45

Regrann from @sistersaffair - 1st GIVEAWAY . Sempena cuti CNY hujung minggu ni, SA nak anjurkan our 1st giveaway contest. Caranya mudah je memandangkan ni giveaway yg pertama, korang hanya perlu: . . 1. Like gambar ni dan follow ig @sistersaffair 2. Tag 3 orang kawan baik (bff) korang di ruang komen bawah ni tak kesah la geng gosip ke geng makan2 ke geng surau atau geng mak jemah 3. Repost dkt ig masing2 dgn #giveawaybysistersaffair. Pastikan profile di set public. 4. Orang yg terakhir tag bff yg last skali akan dikira sebagai pemenang. 5. Contest akan berakhir pada hari ISNIN bersamaan 19/2/2018 . . Ok senang je kan? So, good luck!! Chaiyok 🤗 . . #handbagmurah #clutchmurah #handbagmurahmalaysia #begmurah #begtanganmurah #begtangan #batupahat #uthm #syurgayangkedua #ajl32 #begmurahmalaysia #giveawaymalaysia #giveaway #sayajualhandbag #sayajualbeg #lokalah #giveawaybysistersaffair

4 1
Share
azrin_mary_ky's #lokalah Instagram photo created at 19/02/2018 03:45 - New Lipstick!
New Lipstick!
Semi Shine Lipstick.... terbaru dari Mary Kay.... Akan launch March 20

azrin_mary_ky's lokalah photo from Instagram at 19/02/2018 03:45

New Lipstick! New Lipstick! Semi Shine Lipstick.... terbaru dari Mary Kay.... Akan launch March 2018.... Kami neauty consultant dah rasmi dulu.....Azrin dah ada tester color2 ni.... nak try bleh roger2 yer.... Kita set utk LIPSTICK PARTY.... Nak pre order pun bleh.... jom usha warna mana yg bekenan... www.wasap.my/60125121507/semishinelipstick #azrinmarykay #0125121507 #beautyconsultantmarykay #semigelmattelipstick #semishinelipstick #marykaymalaysia #skincareroutine #healthyskin #lipstickbarumarykay #marykaykl #marykaykualalumpur #marykayselangor #marykayshahalam #marykaymalaysia #marykayserikembangan #marykaycyberjaya #marykaypuchong #marykayskincare #marykayputrajaya #kulitcantik #lokalah #partimejob #marykaymysg #marykaylipstick #foundation #marykayskincare #skincareselamat #melacepplus #timewisemarykay #businessonline #careerpathmarykay

3 0
Share
azrin_mary_ky's #lokalah Instagram photo created at 19/02/2018 03:44 - New Lipstick!
New Lipstick!
Semi Shine Lipstick.... terbaru dari Mary Kay.... Akan launch March 20

azrin_mary_ky's lokalah photo from Instagram at 19/02/2018 03:44

New Lipstick! New Lipstick! Semi Shine Lipstick.... terbaru dari Mary Kay.... Akan launch March 2018.... Kami neauty consultant dah rasmi dulu.....Azrin dah ada tester color2 ni.... nak try bleh roger2 yer.... Kita set utk LIPSTICK PARTY.... Nak pre order pun bleh.... jom usha warna mana yg bekenan... www.wasap.my/60125121507/semishinelipstick #azrinmarykay #0125121507 #beautyconsultantmarykay #semigelmattelipstick #semishinelipstick #marykaymalaysia #skincareroutine #healthyskin #lipstickbarumarykay #marykaykl #marykaykualalumpur #marykayselangor #marykayshahalam #marykaymalaysia #marykayserikembangan #marykaycyberjaya #marykaypuchong #marykayskincare #marykayputrajaya #kulitcantik #lokalah #partimejob #marykaymysg #marykaylipstick #foundation #marykayskincare #skincareselamat #melacepplus #timewisemarykay #businessonline #careerpathmarykay

2 1
Share
azrin_mary_ky's #lokalah Instagram photo created at 19/02/2018 03:43 - New Lipstick!
New Lipstick!
Semi Shine Lipstick.... terbaru dari Mary Kay.... Akan launch March 20

azrin_mary_ky's lokalah photo from Instagram at 19/02/2018 03:43

New Lipstick! New Lipstick! Semi Shine Lipstick.... terbaru dari Mary Kay.... Akan launch March 2018.... Kami neauty consultant dah rasmi dulu.....Azrin dah ada tester color2 ni.... nak try bleh roger2 yer.... Kita set utk LIPSTICK PARTY.... Nak pre order pun bleh.... jom usha warna mana yg bekenan... www.wasap.my/60125121507/semishinelipstick #azrinmarykay #0125121507 #beautyconsultantmarykay #semigelmattelipstick #semishinelipstick #marykaymalaysia #skincareroutine #healthyskin #lipstickbarumarykay #marykaykl #marykaykualalumpur #marykayselangor #marykayshahalam #marykaymalaysia #marykayserikembangan #marykaycyberjaya #marykaypuchong #marykayskincare #marykayputrajaya #kulitcantik #lokalah #partimejob #marykaymysg #marykaylipstick #foundation #marykayskincare #skincareselamat #melacepplus #timewisemarykay #businessonline #careerpathmarykay

2 0
Share
azrin_mary_ky's #lokalah Instagram photo created at 19/02/2018 03:42 - New Lipstick!
New Lipstick!
Semi Shine Lipstick.... terbaru dari Mary Kay.... Akan launch March 20

azrin_mary_ky's lokalah photo from Instagram at 19/02/2018 03:42

New Lipstick! New Lipstick! Semi Shine Lipstick.... terbaru dari Mary Kay.... Akan launch March 2018.... Kami neauty consultant dah rasmi dulu.....Azrin dah ada tester color2 ni.... nak try bleh roger2 yer.... Kita set utk LIPSTICK PARTY.... Nak pre order pun bleh.... jom usha warna mana yg bekenan... www.wasap.my/60125121507/semishinelipstick #azrinmarykay #0125121507 #beautyconsultantmarykay #semigelmattelipstick #semishinelipstick #marykaymalaysia #skincareroutine #healthyskin #lipstickbarumarykay #marykaykl #marykaykualalumpur #marykayselangor #marykayshahalam #marykaymalaysia #marykayserikembangan #marykaycyberjaya #marykaypuchong #marykayskincare #marykayputrajaya #kulitcantik #lokalah #partimejob #marykaymysg #marykaylipstick #foundation #marykayskincare #skincareselamat #melacepplus #timewisemarykay #businessonline #careerpathmarykay

3 0
Share
azrin_mary_ky's #lokalah Instagram photo created at 19/02/2018 03:42 - New Lipstick!
New Lipstick!
Semi Shine Lipstick.... terbaru dari Mary Kay.... Akan launch March 20

azrin_mary_ky's lokalah photo from Instagram at 19/02/2018 03:42

New Lipstick! New Lipstick! Semi Shine Lipstick.... terbaru dari Mary Kay.... Akan launch March 2018.... Kami neauty consultant dah rasmi dulu.....Azrin dah ada tester color2 ni.... nak try bleh roger2 yer.... Kita set utk LIPSTICK PARTY.... Nak pre order pun bleh.... jom usha warna mana yg bekenan... www.wasap.my/60125121507/semishinelipstick #azrinmarykay #0125121507 #beautyconsultantmarykay #semigelmattelipstick #semishinelipstick #marykaymalaysia #skincareroutine #healthyskin #lipstickbarumarykay #marykaykl #marykaykualalumpur #marykayselangor #marykayshahalam #marykaymalaysia #marykayserikembangan #marykaycyberjaya #marykaypuchong #marykayskincare #marykayputrajaya #kulitcantik #lokalah #partimejob #marykaymysg #marykaylipstick #foundation #marykayskincare #skincareselamat #melacepplus #timewisemarykay #businessonline #careerpathmarykay

3 0
Share
azrin_mary_ky's #lokalah Instagram photo created at 19/02/2018 03:41 - New Lipstick!
New Lipstick!
Semi Shine Lipstick.... terbaru dari Mary Kay.... Akan launch March 20

azrin_mary_ky's lokalah photo from Instagram at 19/02/2018 03:41

New Lipstick! New Lipstick! Semi Shine Lipstick.... terbaru dari Mary Kay.... Akan launch March 2018.... Kami neauty consultant dah rasmi dulu.....Azrin dah ada tester color2 ni.... nak try bleh roger2 yer.... Kita set utk LIPSTICK PARTY.... Nak pre order pun bleh.... jom usha warna mana yg bekenan... www.wasap.my/60125121507/semishinelipstick #azrinmarykay #0125121507 #beautyconsultantmarykay #semigelmattelipstick #semishinelipstick #marykaymalaysia #skincareroutine #healthyskin #lipstickbarumarykay #marykaykl #marykaykualalumpur #marykayselangor #marykayshahalam #marykaymalaysia #marykayserikembangan #marykaycyberjaya #marykaypuchong #marykayskincare #marykayputrajaya #kulitcantik #lokalah #partimejob #marykaymysg #marykaylipstick #foundation #marykayskincare #skincareselamat #melacepplus #timewisemarykay #businessonline #careerpathmarykay

1 1
Share
🌹 Syarifah Couture 🌸(syarifah_couture) Instagram Profile Photo
🌹 Syarifah Couture 🌸 @syarifah_couture
syarifah_couture's #lokalah Instagram photo created at 19/02/2018 03:40 - [ KEGEMBIRAAN PUAN DAYANG KITA KONGSIKAN BERSAMA ] "ALHAMDULILLAH".. Semenjak Mengambil Suppliment

syarifah_couture's lokalah photo from Instagram at 19/02/2018 03:40

[ KEGEMBIRAAN PUAN DAYANG KITA KONGSIKAN BERSAMA ] "ALHAMDULILLAH".. Semenjak Mengambil Suppliment GSTAR VTEEn, Anaknya Dah Rajin Ulangkaji Pelajaran...Kebiasaannya Asyik Tengok TV jerr... Paling Ketara BERTENAGA Study Hingga Lewat Malam. Jerawat Kat Muka Pun Dah Berkurangan...Bab Ni Ler Yang Paling Excited Utk Anak Remajakan.. Tak Nak Ker Ibu-ibu Di Luar Sana Tu, Sama-Sama Berkongsi Dengan Kak Ina..Belum Terlewat Kita Tengok Perubahan Positif Anak-Anak Yang Akan Menghadapi Exam UPSR, PT3, SPM, STPM/STAM, A LEVEL, KOLEJ/UNIVERSITI. GSTAR VTEEN Tablet Kunyahan Strawberry Yang Diformulasi Dgn Astaxanthin..Gingko Biloba..Pegaga..Bacopa..Ashwagandha Membantu : Meningkatkan Minda Ke Tahap Potensi OPTIMUM Minda KREATIF & KRITIS Kulit Remaja SIHAT & BEBAS JERAWAT Kekal AKTIF & CERGAS Mengurangkan STRESS ✅ Tiada Pantang Larang Semasa Mengambil Suppliment GSTAR VTEEN ni..... ✅ Sambil Nak Pergi Ke Sekolah Pun Bole Makan...Tak Susahkan ✅ Nak Senang Letak Ler Dalam Beg ..Tak Takut Tumpah Pun ✅Yang Penting Banyakkan Minum Air Yerr!!!'... Order blh whatsapp 0123877279 #susukambing #gstar #gstarbiokare #gstarvteen #gstarrrayyan #gstarkids #produkkecantikan #alhamdulillah #syukurselalu #igmalaysia #kedaionlinemalaysia #kamijual #sayajual #kelantan #sayajualonline #bazaarkl #bazarpaknil #igshop #produkkesihatan #macammacamada #lokalah #sayajualmurah #jualanmurah #makeupmurah #anakcerdik #anakrajin #aaisyahdhiarana #laraalana #vitaminanak #produkminda

2 1
Sorry, Copyrighted by its user